Problemfri bil-sommar

Bilvårdsteknik AB - Gröndal

Problemfri bil-sommar

Erbjudande 500 kr ur annons i DirektPress.

Berätta om er historia?

Vi Stefan och Micho är bröder och har tillsammans jobbat inom verkstadsbranschen i närmare 40år.
2004 öppnade vi Bilvårdsteknik då med inriktning på rekond. Idag jobbar vi bara med verkstadsservice. Vi servar egentligen alla märken men här i Gröndal blir det väldigt mycket Audi, BMW, VW Seat, Skoda och Volvo.

Här finns många tusenlappar att tjäna då vi tar betalt för bra service istället för designmöbler i kundmottagningen.

Vad är en vanlig service nu innan Sommaren?

Nu när däcksäsongen är över får vi mycket förfrågningar gällande AC-service särskilt dagar när det blir varmt. Hjullager tar ofta stryk under vintern och hör också till säsongen. Vi kan ofta ta in jobb på kort varsel och därför blir vi ibland lite av en verkstadsakut. Men det är bra att vara ute någon vecka innan så att man får en problemfri bil-sommar.

Vad har ni för garantier på era jobb?

Vi lämnar 3 års garanti på alla delar och 1 år på arbetet. Vi använder kvalitetsdelar från Autoexperten och servar du en ny bil hos oss så gäller ju även nybilsgarantin. Här finns många tusenlappar att tjäna då vi tar betalt för bra service istället för designmöbler i kundmottagningen. Men vi brukar få mkt cred för att vi är en väldigt ren och fräsch verkstad.

Hur är det att jobba i Gröndal?

Vi trivs väldigt bra här på Ormbergsvägen med gröna omgivningar och närheten till vattnet. De flesta förväntar sig kanske inte att hitta en bilverkstad här mitt i bostadsområdet men faktum är att det är väldigt centralt att svänga av från Essingeleden ner till Gröndal och komma hit. Det tar 4 min ner till tvärbanan när du har lämnat bilen hos oss för att ta dig hem eller till arbete.

Här hittar du vägbeskrivning med karta

Ladda ner artikeln i sin helhet som pdf.